20 mei 2013

Hélène Oppatja lijsttrekker voor de PvdA bij gemeenteraadsverkiezingen november 2013

 

Op woensdag 24 april jongstleden hebben de leden van de PvdA afdeling Alphen aan den Rijn, Boskoop en Rijnwoude de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 november 2013 vastgesteld. Hélène Oppatja werd door de leden als lijsttrekker gekozen.

 

Met de vastgestelde lijst is de PvdA van mening dat er sprake is van een evenwichtige vertegenwoordiging. Er is sprake van een goede mix tussen kennis, ervaring en ambitie met de vastgestelde lijst.

 

Tijdens deze vergadering is ook het verkiezingsprogramma “Sociaal Sterk Betrokken” vastgesteld. De PvdA zet zich in voor een samenleving waar niemand aan de kant staat. De PvdA wil ervoor zorgen dat de dienstverlening in de nieuwe gemeente Alphen aan den Rijn en de woonomgeving op peil blijven. Gezien de economische tegenwind zullen er ook lokaal pijnlijke keuzes gemaakt moeten worden. De lokale PvdA zal bij deze keuzes de pijn eerlijk en sociaal verdelen. Kortom; dit is de inzet van het verkiezingsprogramma “Sociaal Sterk Betrokken”.

 

De PvdA afdeling ABR gelooft in een succes tijdens de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen met de vastgestelde lijst en het verkiezingsprogramma.

 

De lijst

 

 1. Hélène Oppatja
 2. Henk Goes
 3. Wim Roest
 4. Ernst-Jan Straver
 5. Gülhan Keskin-Akdemir
 6. Albert Bremer
 7. Peter Bakker
 8. Bernadette Wolters
 9. Tom Reedijk
 10. Anthony Polychronakis
 11. Ahmed Sajid
 12. Ferd Schelleman
 13. Jimmy Sewnath
 14. Dries de Roode
 15. Jasper Quintus van Esch
 16. Bert den Elzen
 17. Rogier van Boxtel
 18. Esther van Boxtel
 19. Cor Boonstra
 20. Hans de Rooij
 21. Albert van Kampen
 22. Nick van der Heul
 23. Henk Stellaart
 24. Hubert Zaalberg
 25. Fred ter Meer
 26. Bas van Meggelen
 27. Anne van Beusekom