6 november 2013

‘Prettige wedstrijd’ voor PvdA en Alphense Boys

???????????????????????????????PvdA Tweede Kamerlid en woordvoerder sport Tjeerd van Dekken en raadslid Ahmed Sajid hebben op zaterdag 2 november voetbalclub Alphense Boys bezocht.  

Van Dekken en Sajid spraken eerst enkele bestuursleden om vervolgens een rondje langs de velden en in de kantine te maken om met alle betrokkenen te praten. Dit bezoek is onderdeel van de nieuwe sportcampagne van de partij, genaamd ‘Prettige Wedstrijd’. De campagne heeft als doel om zoveel mogelijk ideeën op te halen over het thema voetbal en veiligheid.

Het bezoek aan Alphense Boys was een groot succes. Er is veel gesproken over het thema, er zijn waardevolle ideeën opgehaald en de sfeer zat er goed in.  

De partij bezoekt verschillende voetbalclubs en plant daarnaast een expertmeeting. Iedereen is mogelijk zijn ideeën over het onderwerp aan te leveren via de webpagina www.pvda.nl/acties/sport of door de hashtag #prettigewedstrijd op Twitter. Alle ideeën worden verzameld door Van Dekken en vormen mede de basis voor het actieplan ‘Voetbal en Veiligheid’ wat begin 2014 gepresenteerd wordt.