3 maart 2017

Hélène Oppatja in de Alphense Talkshow

Op zaterdag 4 maart a.s. organiseert de Alphense Talkshow een debat waarin de Tweede Kamerverkiezing centraal staat. Lokale politici en lokale kandidaten voor de Tweede Kamer gaan met elkaar en met het aanwezige publiek het gesprek aan. Hélène Oppatja, afdelingsvoorzitter PvdA Alphen aan den Rijn en regionale lijstduwer, zal namens de PvdA deelnemen aan de discussie.

‘Wij willen Nederland echt vooruit brengen. Dat kan nu de overheidsfinanciën op orde zijn en de werkloosheid daalt. Nu gaat het om de volgende stap. Er zijn eerlijke spelregels nodig: in de economie, op de werkvloer, in de samenleving’, aldus Oppatja.

Benieuwd naar de argumenten van de PvdA om samen vooruit te gaan? Kom dan op zaterdag 4 maart a.s. om 16.00 uur naar De Alphense Talkshow, Café Alphens (theater Castellum), Rijnplein in Alphen aan den Rijn.
De Alphense Talkshow is een open podium voor iedereen die mee wil praten of gewoon wil komen luisteren naar een interessant gesprek of een boeiende discussie. De entree is gratis.